CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

sobota 10. března 2012

Zkouším drátkovat.

Dlouho jsem toužila po tom vyzkoušet tuto techniku. Kdysi dávno jsem drátkovala rybičky z kamínků a vajíčka. Nikdy to však nebylo precizní. Prostě samouk, co na to neměl trpělivost a správný materiál. V poslední době jsem se stále více odhodlávala se k tomu vrátit a zkusit drátkovat něco jiného. Kleštičky jsem si koupila vloni v létě a od té doby hledala odvahu a sílu to jít zkusit. Včera jsem si koupila drátky - bohužel jsem nesehnala černé. To mě moc mrzí. Zkusila jsem nastříkat větší srdíčko černým lakem - teď čekám, jak to s ním dopadne, ale asi žádná sláva. Nechám se překvapit. Kdyby mi to trošku šlo, tak chci udrátkovat pár věcí na jarní výstavu "Jarní inspirace" do našeho centra.





10 komentářů:

Katarína

Klárka ja som tiež skúšala, ale teda takto krásne mi to nešlo ako Tebe ♥

Klára Vaníčková

Katuško, děkuji ♥. JE to ještě křivé, ale chci to vychytat. Ráda bych udrátovala na výstavu.

Berki

Jé, Klári, to máš krásné. Já od tohodle přešla právě na šití. Jinak mi kdysi Jedelanka poradila, ať zajdu do Ferony, že jedině tam ty černé dráty mají. Ještě jsem to nestihla, ale taky se chystám. Tak držím palce, je to krásný koníček a Ty máš určo vlohy :-). Berki

Klára Vaníčková

Berki - moc děkuji. JE to prvotina a zatím se s tím peru. Ale je to fajne zase něco jiného. Šít teď po večer nemohu, protože synek má slabé spaní a přestože máme domeček, tak jej budím, takže bych chtěla nalézt zase něco jiného, co bych mohlad dělat po večer, když zrovna nepracuji :-)

Amelie

Je to náádherné. Taky bych se to chtěla naučit.

Katka

No Kláro, máš to nádherný!!!! Jsi šikulka :-)

Zuzulik

Ahoj Klárčo, tak koukám, že máš stejný sny jako já. Já mám ale drátek, černý lak i kleštičky zakoupené už 2 roky. Jen ta odvaha se nějak nedostavila :o)))).
MIMOCHODEM - JDE TI TO VÝBORNĚ !!!

Zajímalo by mě, jestli by mi nějak pomohlo natlouct hřebíky do prkýnka a pak pomocí těch hřebíků nějak motat, asi by se musely ale ufiknout hlavičky.

Ajka

Koukám Klárko, tobě jde vše na co sáhneš :-)

Korfela

Klárko, moc pěkné ...šikula ..

BOHDA

MOC HEZKÉ.
PŘÍJEMNÝ NEDĚLNÍ DEN PŘEJI.
BOHDA

Okomentovat