CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

čtvrtek 24. listopadu 2011

Čepice jsem začala mít opravdu ráda...

... a této z časopisu Marina Quilt od Bellet designu už vůbec. Vybrala jsem látku, která se mi moc líbí amusím říci, že z ní mám opravdu radost. Šila se parádně. A tak tu jsem:


sobota 19. listopadu 2011

A zse ten papír...

... at tyto rozevírací kartičky prostě u mne vedou - ta kapsička mě dostává :-)...





A jeden dortík:

pátek 18. listopadu 2011

Cardmaking dílna v RC EMMA v Králíkách

Byla jsem požádána rodinným centrem EMMA, jestli bych jim udělala rukodělnou dílnu na cardmaking. Jelikož je to opravdu moje srdeční záležitost, tak jsem s radostí kývla. Rozdělily jsme si to do dvou kurzíků - na prvním jsme se seznámily s amteriálem a na druhém už děvčata vyráběla jako profesionálové. Všem se práce opravdu zdařila a vy máte možnost nahlédnout zde:














"Vánoce v Jablíčku"

Naše rodinné centrum Jablíčko pořádá ve dnech 1., 2. a 5.12.2011 vánoční výstavu. Máme rozdělené úkoly, kdo co vyrobí.. Já šiji peněženky (Bell tam bude mít reklamu :-) ) a rozhodla jsem se udělat pár přáníček a ještě hrnečky a mnoho dalšího a dalšího. Hrnečků už pár mám také. Tak potom hodím foto. Jen musím doufat, že se to prodá :-)

















neděle 6. listopadu 2011

Rychloalbum

Jedna moje tetička dnes slavila narozeniny - a to OSMDESÁTÉ. Mamka byla pozvána na oslavu a poprosila mě, jestli bych pro ni také vyrobila album, jako tetě Máně. Album bylo rychlostní, takže jsem si s ním opět neměla moc času vyhrát, ale snad udělá radost alespoň toto. (Fotky lze zvětšit)

Obal:


Tety svatební a její již zesnulý manžel:

Jejich děti - v dětství a v dospělosti:

Příbuzenstvo:

Moje kresbička nesmí chybět:

úterý 1. listopadu 2011

Papírování, papírování, papírování

Veškerý sortiment z papírenského průmyslu miluji. Když jsem objevila krásu card making a tvorbu albumů scrapbooking , tak bylo vymalováno. Peníze okamžitě přestaly jít do látek, ale do papíru.