CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

neděle 26. června 2011

Gratulace - card making

... mě opravdu chytly. Moc se mi to líbí, člověk na to může použít opravdu cokoli... Ale ta razítka - ta teda jsou, ale ta cena jejich - ta teda taky je a to množství, co se mi líbí, to je teda také neskutečné.









pátek 24. června 2011

A je to tu...

... PRVNÍ SVATEBNÍ DORTY JSOU ZA MNOU...

... paní si je už i odvezla a na první pohled byla moc spokojená... Ted ještě jak budou chutnat :-) ... Prý je to pro novomanžele překvapení... Zadání znělo jasně: "NECHÁM TO NA VÁS. VIDĚLA JSEM VAŠE DORTY A MOC SE MI LÍBÍ. JE MI TO OPRAVDU JEDNO, JAK BUDOU VYPADT, VĚŘÍM VÁM." - Dobrý, že? Jako výslužku nám přivezla tři velké kynuté koláče a ještě mi dávala celkem velké spropitné, ale to jsem si fakt nevzala - bylo to takové příjemné třeštiprdlo ta paní. No - učitela /tím je nechci hanět , protože jsem také :-)/.



čtvrtek 23. června 2011

KDy já se dostanu zase k šití...

... to opravdu nevím. DNes mi začíná měsíc apůl dlouhé pečení dortů jak svatebních, tak jenom narozeninových.

... Před tím jsem si však stihla vyfiknout pro "mamku" svatební dar pro její kolegyni:





Pak ještě pro "mamku" - chtěla dárek pro dítko:








A pak moje pravá mamina má v práci kolegyně, kterým se líbí moje hrnečky, tak si u mě nějaké objednaly:





Možná si řeknete, že jsou to obyčejné postavičky, ale jen pravý majitel ví, že je na každém hrnečku detail typický jenom a jenom pro něj :-)

úterý 21. června 2011

Dortování

Dalším mojím koníčkem je pečení dortů. Zde je pár ukázek:



Scrapbookové začátky

O víkendu jsem na netu narazila na naprosto úchvatné kartičky z papírového scrapbooku. něco doma naslysleno mám a už vím, že nyní nebudu utrácel kačule za látky, ale nyní to půjde do scrapbooku. Tady je ukázka první prvotiny :-)



úterý 14. června 2011

Bodka - oblíbená látka...

... je cestovní taška na víkend. Taška je ušitá z kvalitní zahraniční látky jak z venku, tak i uvnitř, vypodložená plátnem a vnitřní část je vyztužená kvalitní výztuhou. Uvnitř jsou dvě kapsy. Ucha jsou vyztužena polypropylenovými popruhy, zapínání na kostěný zip. Taška je vhodná svojí velikostí na víkendové cestování, ale skromější osoby s ní vyjdou i na delší dobu.

Tašku vám ráda ušiji z jiných látek.

Rozměry tašky - šířka: 50cm
                          hloubka: 18cm
                          výška: 30cm

Ušito dle Bellet desing pro časopis Marina

Cena tašky je 1100Kč.



středa 8. června 2011

Trošku větší kabelka

Kabela je ušita dle konstrukčních prvků Bellet design pro časopis Marina.






sobota 4. června 2011

Dortík pro Amálku

... jedna malá Amálka dnes má oslavu narozenin. Je jí už jeden celý rok. A její maminka si u mě pro ni objednala dort. Nejprve chtěla marcipánový, ale potom jsme se domluvily, že bude lepší, když udělám ovocný. TEn si přeci jenom s chutí dá i Amálka.


pátek 3. června 2011

Pro "mamku" :-)

... achich, achich, achich je moje srdeční záležitost...

... je to opět zmenšená cestovní taška. Včera moje známá, kterou důvěrně oslovuji "mami" zjistila, že šiji tašky. Zeptala se mě, zda bych nestihla do soboty pro její dceru k narozeninám. Kývla jsem , že ano. A ona sáhla po látce, kterou jsem měla schovanou pro svojí tašku :) Achich, achich, achich. Protože mám "mamku" moc ráda, tak jsem svou látečku věnovala a budu u Bell vyhlížet, až ji zase dorazí.
A nyní nastupuje další achich, achich, achich - Bruník si hrál s kabely od foťáku a pravděpodně jej oslintal tak, že je už nerozchodím a budu muset pořídit nový a fotečky zůstanou zatím ve foťáku . Achich, achich, achich. - Tento problém je vyřešen - dnes jsem koupila ČTEČKU KARET a tu budu před ním střežit :-)

Ušito dle Bellet design a umístění přední kapsy je inspirace u Kačenka Mandragora.





středa 1. června 2011

Botanica...

... je taška ušitá k kvalitních zahraničních látek z kolekce Botanica od Patricie Bravo. Taška je vyztužená plátnem a ronopastem, takže krásně drží tvar. Kolekce Botanica je použita i uvnitř tašky, jelikož mám ráda, když ladí vše.
Velikost tašky: šíře dole:
                        výška tašky:
                        hloubka taška: 6cm
                        délka uch:

Ušit dle vlastního střihu s použitím konstrukčních prvků Bellet design..

Cena je 790Kč.