CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

úterý 31. května 2011

Do jedné řeky dvakrát nevstoupíš...

... ANEB já musím hned třikrát. Ušila jsem si zmenšenou cestovní tašku a tak se líbí, že jsem ji musela ušít pro kamarádku a ještě mě čeká pro tetu.
Taška je ušit z českých látek, vyztužena plátnem a uvnitř ronopastem, takže krásně drží tvar. Prát na šetrný program, max. na 40°C.

Cena je 690Kč.




sobota 21. května 2011

Zelená je tráva...

.. a taška taky...

... tuto tašku jsem šila na přání pro paní,která mě poprosila, zda bych ji nevyráběla věci do internetového bobchůdku, který bude co nevidět rozjíždět... Látky si vybrala a ve středu taška pojede s Janou na dovolenou... Věřím, že ji poslouží tak, jak má...
Cena je 1100Kč.





čtvrtek 19. května 2011

Je libo svatební dar?




úterý 17. května 2011

MOdrá je dobrá.

Taška je ušita z kvalitních zahraničních látek kolekce Fandango. Uvnitř je též kolekce Fandango.Vyztužena je plátnem a ronopastem. Uvnitř jedna kapsička na mobil a další drobnosti. PRostorná kapsa na venkovní straně. Rozměry tašky jsou: šířka 30cm * výška 40cm * hloubka 8cm. Délka uch je 60cm.

Taška je k dispozici na Fler.cz    http://www.fler.cz/vanikla




čtvrtek 5. května 2011

Cestovní kabelk.a v malém

Tuto tašku jsem šila ve velkém provedení jako cestovní. Tato v provedení menším na dennodenní užití.
Ušita je z českých látek, vyztužena plátnem a ronopastem. Vhodné k praní na 30°C - šetrné praní.

Cena je 690Kč.






středa 4. května 2011

Na přání - zelené květinky

PRo Blanch1:


Sedmikráska chudobka

Použití: Droga má v lidovém léčitelství dosti široké, ale málo specifické uplatnění při využívání protizánětlivých a expektorančních účinků. Nálev se používá při léčení chorob horních cest dýchacích (saponiny) k lepšímu odkašlávání, také se doporučuje v rekonvalescenci po zápalu plic. Bývá součástí rozmanitých čajových směsí s "krev čistícím" účinkem, proti revmatismu, proti krvácení a vředovitosti. Mnohdy slouží především ke zlepšení vzhledu čajových směsí. V homeopatii se používá výtažek z čerstvých květů ke stejným účelům, také proti bolestivé menstruaci a tvoření ledvinových a žlučnikových kamenů. Zevně se doporučuje v obkladech nebo koupelích při furunkulóze, na špatně se hojící rány a podlitiny i proti krvácení z povrchových ran menšího rozsahu a k jejich rychlejšímu čištění a hojení.

Misky jsou kreslené speciálním fixem na porcelán, po zaschnutí vypáleny v troubě na 170°C/30minut. Výrobce fix doporučuje mytí v myčce, já jsem zastánce ručního mytí.

Misky jsou k dispozici.

http://www.fler.cz/vanikla


úterý 3. května 2011

Andělka pro tchýňku...

... byla objednána mou kamarádkou...
Cena je 390Kč.



... zadání znělo jasně - přírodní barvy... PRý jsem se strefila upo přesně... Tchýňka už jednou na andělku koukala kdesi na výstavě - nekoupila... a nyní ji dostala k narozeninám.

neděle 1. května 2011

Opakování - matka moudrosti

... praví jedno staré moudré přísloví...

... a já se jím tedy řídím. Představuji Vám dvě peněženky, které jste již v tomto znění viděly - obohaceny o úžasné etikety od Klomelky. Červená má trošku vnitřek jinak. Ale jinak - stejné jako v minulosti. Moc se líbily, tak jsem je musela vyrobit pro známé - pro dvě sestřičky.

PEněženka je ušita opět dle Bellet design pro časopis Marina. Je ušita z krásných českých látek, vyztužena kvalitní výztuhou, která dává peněžence prkenný vzhled a vzhled si zachová i po vyprání. PErte šetrně. Uvnitř jedna kapsička na mince, přihrádka na karty a další přihrádky na doklady,...
Cena peněženek je 350Kč.