CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

úterý 26. dubna 2011

Je libo presso?

Sedmikráska

Sedmikráska počítá si
své sedmery jarní krásy:
první darovala jí duha,
od hlíny je krása druhá.
Třetí, když se z jihu vrací,
nesou pro ni tažní ptáci.
Čtvrtou, tu má od červánků,
pátou od teplého vánku.
V šesté déšť jí lístky smáčí.
Sedmikrásko, už to stačí?
Kdepak, ještě slunce chvátá,
nese sedmou plnou zlata.

Na přání mé spolužačky Martiny.




středa 20. dubna 2011

Moje látky

Zatím jich moc není, ale co není - může být - takže se určitě bude ještě rozrůstat. JE to moje nová vášeň.



úterý 19. dubna 2011

WWWbodkaPENEZENKAbodkaBODKAbodkaCZ...

PEněženka je ušita opět dle Bellet design pro časopis Marina. Je ušita z krásných českých látek, vyztužena kvalitní výztuhou, která dává peněžence prkenný vzhled a vzhled si zachová i po vyprání. PErte šetrně. Uvnitř jedna kapsička na mince, přihrádka na karty a další přihrádky na doklady,...
Cena peněženek je 350Kč.


neděle 17. dubna 2011

Modrá a růžová

PEněženky jsou ušity z kvalitních zahraničních látek, jsou vyztuženy kvalitní výztuhou, která jim dodává prkenný vhled a zachová jej i po vyprání. Perte šetrně.

Uvnitř přihrádka na mince, kapsičky na karty.

Bellet design pro časopis Marina.

Cena peněženek je 350Kč.




sobota 16. dubna 2011

KE třicetinám.

Ušito opět dle Bellet design pro časopis Marina. Tato je pro kamarádku ke krásnému výročí.

Cena peněženek je 350Kč.

Peněženka tyrkysová

Peněženka je ušita z kvalitních zahraničních látek, vyztužena velmi pevnou výztuhou, která drží tvar peněžence i po vyprání. Opět je šito dle Bellet desing pro časopis Marina.





neděle 10. dubna 2011

Prošívaná kráska

Taška ušitá opět dle Bellet design.

Přední strana tašky je vyztužena vatelínem, který tvoří bochánky, celá taška je pak vyztužena ronopastem. Kráska je ušitá z českých látek. Uvnitř tašky kapsa s klopou, volná otevřená kapsa a karabina na klíče.




sobota 9. dubna 2011

Dvě kamarádky

Tyto kamarádky jsou ušité dle Tilda designu. Bordo - tyrkys je moje úplně první šití. Druhá přišla maminkce od JEžíška na Vánoce.

Taška zvaná velikost: Bellet

Ano, je to další kousek šitý dle Bellet design. Příjemná prostorná taška s různými vychytávkami. Opět mohu vyrobit i pro vás.
Je opět vyrobena z českých látek mnou velmi oblíbených, celá kabela je dvakrát vyztužena - na vnější látce je nažehlen ronar a na podšívce je výztuha ronopast. Karabina na klíče nesmí chybět. Uvnitř kapsy a z venku jsou kapsy dvě - jedna se schovává pod celou kapsičkou a druhá je úžasná rourka zakončená karabinkou.

A opět ptáčci ve křoví v bledě modré

Titio ptáčci jsou k dispozici v jednom kamenném obchodě.


Taška sešívaná

Střih je opět dle Bellet design jako ostatně téměř vše, co šiji. Tato taška byla taška prototypka, slaví dosti velký úspěch a už je od kamarádky objednávka na další takovýto kousek z těchto látek.
Je ušita z českých látek, přední strana je vyztužena vatelínem, aby vznikly pěkné bochánky, podšívka je vyztužena výbornou výztuhou ronopastem. Plus nesmí chybět butonek na okrasu podšitý yoyíčkem.

Práčci ve křoví

Velkou mojí láskou je kresba na porcelán. Tento motiv je asi můj nejoblíbenější - momentálně. Na mysl mi padl, když jsem kreslila porcelán na jarní výstavu v informačním centru u nás ve městě. A již jej asi nikdy z hlavy nevymažu.


Peníženka

Další výtvor dle Bellet design je peněženka. Původní délka byla 13cm, udělala jsem rozšířenou verzi. Příští bude uvnitř ještě trošku promakanější a bude k dispozici, pokud se bude líbit.
Celá peněženka je ušita ze známé české látky, vyztužena ronarem, která dává peněžence prkenný vzhled a ozdobena butonkem.

.



pátek 8. dubna 2011

Cestovní taška

Začala jsem šít - a to díky časopisu Marina (http://www.galeriemarina.cz/). Věc, na kterou jsem opravdu pyšná je taška cestovní.
Taška je ušita z kvalitnínch zahraničních látek kolekce Fandango, která je použita i uvnitř tašky a české rifloviny, celá taška je vyztužena ronarem a na bocích je výztuha ronopast. Uvnitř i venku praktické kapsy.